Lajmërimet
  Forumi botëror i edukatoreve inovatorë

Pjesëmarrja e mësueseve të shkollës sonë, përfaqësuese të Kosovës:Shkendije Bokshi Nagavci dhe Laura Laura Lipoveci Pruthi në Forumin botëror në Pragë.

 

Albumi fotove KËTU

 

 


 

 Postuar me: 2012-12-13 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS