Lajmërimet
 Koncert Festiv
 
 Nxënësit e shkollës tonë, shfaqin koncert
 
 ˖  Lexo më shumë.. 27/12/2014 15:18
 
 15 vjetori i Usaid
 
 Me datë 16.4.2014, u shënua 15 vjetori i Usaidit në Kosovë.
Nxënësit e shkollës tonë prezantuan punimet e tyre para Presidentes së Kosovës , znj. At
 
 ˖  Lexo më shumë.. 18/04/2014 21:04
 
 Drejtoresha e shkollës bashkë me nxënësit në aksion për pastrimin e qytetit.
 
 Drejtoresha e shkollës bashkë me nxënësit në aksion
 
 ˖  Lexo më shumë.. 10/03/2014 17:30
 
 Gara me bicikleta
 
 Me angazhim të arsimtarëve të Tik-ut dhe Edukatës fizike , sot filluan ushtrimet, plotësimi i pjesës teorike me atë praktike - ushtrimet me bicikleta
 
 ˖  Lexo më shumë.. 05/03/2014 17:40
 
 Digjitalizimi i shkolles
 
 Me ndërmjetësimin e arsimtarit te Tik-ut Berat Bejtullahu dhe me ndihmën e vullnetin e mirë të kompanisë Ati-Kos - Gjakovë, filloi faza e parë e digji
 
 ˖  Lexo më shumë.. 05/03/2014 17:40
 
 Vizita ne Mehmet Akif
 
 Për nder të 7 Marsit mësimdhënësit e shkollës sonë
u ftuan për darkë solemne në kolegjin Mehmet Akif
 
 ˖  Lexo më shumë.. 05/03/2014 17:40
 
 Promovimi i trashëgimisë kulturore
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 14/06/2013 16:49
 
 Design Challenge 2013 dhe Ekspozita e Teknologjise arsimore
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 14/06/2013 16:44
 
 Pushim per shkak te testit te matures
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 30/05/2013 19:45
 
 Urime Festa e shkollës
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 12/05/2013 10:44
 

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  news.php?ati_newsPage=2 news.php?ati_newsPage=13

 
Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS