Lajmërimet
 Njoftime - Mbledhja me prinder dhe pushimi pranveror
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 05/04/2013 17:44
 
 Njoftim për olimpiaden e diturisë
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 17/01/2013 21:31
 
 Shkolla jone fituese e shumefishte ne garen Junior Oscar, te organizuar nga Bep-Usaid:
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 11/01/2013 21:17
 
 Urime Viti i Ri 2013
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 31/12/2012 16:10
 
 Lëvizja e nxënësve gjatë vitit shkollor 2012/2013
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 31/12/2012 16:04
 
 Suksesi dhe mungesat -Gj.i parë - Vsh. 2012/2013
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 31/12/2012 15:56
 
 Suksesi
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 31/12/2012 15:55
 
 Përfundon me sukses gjysmëvjetori i parë - V.sh 2012/2013
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 23/12/2012 18:44
 
 Forumi botëror i edukatoreve inovatorë
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 13/12/2012 18:50
 
 Mbillen 100 fidane në oborrin e shkollës
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 05/11/2012 19:22
 

news.php?ati_newsPage=1 news.php?ati_newsPage=1   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  news.php?ati_newsPage=3 news.php?ati_newsPage=13

 
Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS