Lajmërimet
 Drini Rexha, nipi i Zekeria Rexhës dhuroi për shkollen tonë 10 kompjuterë.
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 30/10/2012 19:13
 
 Orari i mësimit - Viti shkollor 2012 -2013
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 01/09/2012 20:59
 
 Shkolla ''Zekeria Rexha' Vendi i dytë në Kosovë në dy kategori
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 29/06/2012 08:32
 
 Festa e Abetares me mesuesen Aida Binishi
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 29/06/2012 08:22
 
 Kompania Devolli Princ Caffe - dhurata për gjithë personelin e shkollës
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 15/06/2012 16:43
 
 Numri dhe perqindja e kalueshmërisë 2011-2012
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 15/06/2012 16:40
 
 Nxënësit shembullor nga klasa e I-rë deri 9-të
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 12/06/2012 15:25
 
 Orari i fotografimit sipas paraleleve
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 24/05/2012 15:49
 
 Konkursi i diturisë në lëndët: histori, gjeografi dhe edukatë qytetare
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 24/05/2012 15:45
 
 Regjistrimet për klasën e parë
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 22/05/2012 17:42
 

news.php?ati_newsPage=1 news.php?ati_newsPage=2   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  news.php?ati_newsPage=4 news.php?ati_newsPage=13

 
Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS