Lajmërimet
 Festa e shkollës 12 Maj 2012
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 15/05/2012 13:18
 
 Letër falënderimi nga drejtoresha e Usaid për shkollën tonë:
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 02/05/2012 18:58
 
 Njoftim për nxënësit qe kanë fituar mirënjohje- Kolegji ''Mehmet Akif''
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 30/04/2012 16:02
 
 Plani dinamik për përfundimin e vitit shkollor
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 30/04/2012 15:52
 
 Pajiset kabineti i informatikës me 10 kompjuterë
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 26/04/2012 15:30
 
 Ekspozita e teknologjisë arsimore
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 26/04/2012 15:25
 
 Koncert me rastin e Ditës së Tokës
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 22/04/2012 14:53
 
 Vizita e nxënësve dhe arsimtarëve shqiptarë nga Suedia
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 13/04/2012 19:18
 
 Vendi i tretë në Evropë - Gara e Microsoft për edukatorë novatorë
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 24/03/2012 16:34
 
 Ekspozita '' Bukuroshja e Durrësit''
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 19/03/2012 21:02
 

news.php?ati_newsPage=1 news.php?ati_newsPage=3   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  news.php?ati_newsPage=5 news.php?ati_newsPage=13

 
Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS