Lajmërimet
 Shkolla jonë përfaqëson Kosovën në garën evropiane Microsoft Innovative Educator
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 26/02/2012 11:47
 
 Ora e parë e mësimit - Pavarësisë së Kosovës
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 17/02/2012 10:58
 
 Shtyhet mësimi deri me datë 20 Shkurt
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 12/02/2012 12:32
 
 Për shkakt të motit ndërpritet mësimi për një javë
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 05/02/2012 16:26
 
 Për shkak të motit ndërprehet mësimi – rifillon të hënën
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 25/01/2012 18:43
 
 Aktivitetet Shkolla Fillore - Kosovision
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 24/01/2012 14:49
 
 Nxënësit pa mungesa -Gjysëmvjetori i parë VSH. 2011-2012
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 31/12/2011 14:45
 
 Lajmërim për pushim dimëror
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 22/12/2011 16:47
 
 Lajmërime dhe ftesa
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 21/12/2011 13:22
 
 Vendi i parë në Kosovë në garën e filmit Junior Oscar
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 21/12/2011 13:16
 

news.php?ati_newsPage=1 news.php?ati_newsPage=4   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  news.php?ati_newsPage=6 news.php?ati_newsPage=13

 
Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS