Lajmërimet
 Nxenesit pa mungesa te paarsyeshme dhe pa asnje mungese
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 13/07/2011 11:37
 
 Vendi i pare ne Gjakove ne testin e arritshmerise
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 12/07/2011 07:01
 
 Klaset me me pak mungesa - 1 shtator 2010 deri 21 qershor 2011
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 09/07/2011 19:20
 
 Mirënjohjet - Mbremja e gjysmëmaturës
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 04/07/2011 19:52
 
 Shkolla Zekeria Rexha fiton vendin e katert ne Kosove me Dizajnin e nje makine...
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 03/07/2011 16:48
 
 Njoftim per klaset e 9-ta
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 21/06/2011 14:42
 
 Foto nga shenimi i Dites se librit - 23 prill
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 10/06/2011 17:59
 
 Paralelet me më së paku mungesa
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 07/06/2011 18:20
 
 Aktivitetet- Maj 2010 - Qershor 2011
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 07/06/2011 18:14
 
 Rinë Arllati - Vendi i parë në Kosovë
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 06/06/2011 16:45
 

news.php?ati_newsPage=1 news.php?ati_newsPage=6   3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  news.php?ati_newsPage=8 news.php?ati_newsPage=13

 
Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS