Lajmërimet
 1 Qershori - Dita e Femijve - Panairi i Shkences dhe Kultures
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 01/06/2011 13:45
 
 Fituesit e kuizit te diturise - Prokid
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 30/05/2011 12:10
 
 Grupet - punimet me te miar per dizajnimin e makines dhe shportes recikluese
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 26/05/2011 20:10
 
 PLANI DINAMIK I AKTIVITETEVE DERI NË FUND TË VITIT SHKOLLOR 2010-2011
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 18/05/2011 16:17
 
 Urime 12 Maji - Dita e Shkollës
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 12/05/2011 19:12
 
 Nxënës pjesëmarrës në konkursin e kolegjit "Mehmet Akif"
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 04/05/2011 17:44
 
 Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 03/05/2011 17:56
 
 Ndryshimet ne shkollen fillore
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 02/05/2011 16:02
 
 Garat me bicikleta
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 29/04/2011 16:14
 
 Nxënësit botojnë librin '' Përmbledhje e poezive''
 
 
 
 ˖  Lexo më shumë.. 29/04/2011 15:40
 

news.php?ati_newsPage=1 news.php?ati_newsPage=7   4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  news.php?ati_newsPage=9 news.php?ati_newsPage=13

 
Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS