Lajmërimet
  Festa e shkolles

12 maj 2010 - Foto nga festa e shkollës dhe 100 vjetori i lindjes së atdhetarit dhe intelektualit Zekeria Rexha

. . .
(Nga e majta)Drejtoresha e arsimit Znj. Silvana Haxhikadrija, 
Z. Kelmend Rexha-djali i Zekeria Rexhës( nga Tirana), Kryetari i komunës Dr.Pal Lekaj dhe drejtori i shkollës Z. Agim Jaka në koktejin e organizuar për ditën e shkollës.
Profesor Vehap Shita duke mbajtur fjalim në akademinë solemne me rastin e 100 vjetorit të lindjes së Zekeria Rexhës. Dr.Pajazit Nushi flet për jetën dhe veprën e Zekeria Rexhës në akademinë solemne me rastin e 100 vjetorit të lindjes së tij.
. .. .
Kori i burrave të qytetit interpreton këngë në akademinë për Zekeria Rexhën. Nxënësit recitojnë poezitë e tyre në programin e përgatitur për ditën e shkollës. Vogëlushet e klasës së katërt përgatiten për vallëzimin e tyre.
. . .
Shumë mysafirë kishin ardhur të shohin programin e nxënësve. Recitatorët e vegjël Vallja e bukur popullore e 
elektrizoi publikun.
. . .
Vallja e bukur popullore e 
elektrizoi publikun.
Nxënësit e klasëve të larta këndojnë e vallëzojnë. Pikë vallëzimi nga vajzat e shkollës
.

 

 

 Postuar me: 2010-11-30 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS