Lajmërimet
  Mbillen 100 fidane në oborrin e shkollës

Në prag të festës së 28 Nëntorit, 100 Vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë, sot në shkollën tonë u mbollën 100 fidane, pisha dhe bredha. Në ballë të punës ishin nxënësit, arsimtarët dhe menaxhmenti i shkollës. Falënderojmë nxënësit e klasëve të nënta për angazhimin e pakursyer dhe seriozitetin në punë.

 

 


 

 Postuar me: 2012-11-05 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS