Lajmërimet
  Urime Viti i Ri 2013

 

Gëzuar Vitin e Ri 2013!

Urojmë nga zemra që ky vit të jetë për ju dhe familjen tuaj një vit i lumtur, i suksesshëm dhe i begatë!

 

 Postuar me: 2012-12-31 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS