Lajmërimet
  Njoftime - Mbledhja me prinder dhe pushimi pranveror

Të nderuar prindër dhe nxënës,

Pushimi pranveror per vitin shkollor 2012/2013 fillon të hënën me 8.4.2013 dhe

përfundon me 13.4.2013. Mësimi fillon me datën 15.4.2013, e hënë.

 

Mbledhjet me prindër mbahen sipas këtij orari:

Klaset 6,7,8,9 - paralelet 5,6,7,8  - e shtunë 6.4.2013 ora 11:00

Klaset 6,7,8,9 - paralelet 1,2,3,4  - e shtunë 6.4.2013 ora 12:00

 

 Postuar me: 2013-04-05 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS