Lajmërimet
  Urime Festa e shkollës

Të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve ju urojmë 12 Majin, Ditën e shkollës, të shkojmë përpara drejt sukseseve të reja !

 

 Postuar me: 2013-05-12 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS