Lajmërimet
  Pushim per shkak te testit te matures

Nesër, e premte 31.5.2013 nuk mbahet mesim per shkak te organizimit dhe pergatitjes se testit te matures, ne objektin e shkolles tone.

Kjo dite do te zevendesohet te shtunen, me date 8.6.2013

Nga Drejtoria

 

 Postuar me: 2013-05-30 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS