Lajmërimet
  Design Challenge 2013 dhe Ekspozita e Teknologjise arsimore

Shkolla jonë fitoi bindshem ne shumicen e kategorive në gara, gjithsejt 4 vende te para në nivel Kosove dhe u vleresua per punen e mire te nxenesve dhe arsimtarëve. U ndanë çmimet si në vijim: Vendi parë në Kosovë - Kategoria Lego Robot, Vendi i Parë në Kosovë - Programimi me Control Box, Logoja me e mire ne Kosove per Klubin teknik, Vendi i parë - Klubi me i mire teknik ne Kosove

Shiko te gjitha fotot ketu

 

 


 

 Postuar me: 2013-06-14 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS