Lajmërimet
  Promovimi i trashëgimisë kulturore

Me iniciative te BE/KE me datë 28 Maj 2013 në shkollën tonë u hap ekspozita për Promovimin ei trashëgimisë kulturore dhe diversitetit kulturor nën udhëheqjen e arsimtares së Edukates Qytetare Myrvete Mullaademi në bashkëpunim me nxënësit dhe kontributin e madh të prindërve, me eksponate të vjetra e të trasheguara nga e kaluara e vendit tonë.

Kliko per ti shikuar fotot


 

 Postuar me: 2013-06-14 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS