Lajmërimet
  Vizita ne Mehmet Akif

 Për nder të 7 Marsit mësimdhënësit e shkollës sonë u ftuan për darkë solemne në kolegjin Mehmet Akif.

Atmosfera ishte e ngrohtë dhe miqësore, u shkëmbyen ide mes arsimtarëve dhe drejtuesve, për shkollën u dha mirënjohje dhe një laptop, kurse për mësimdhënësit dhurata simbolike.

 

 

 Postuar me: 2014-03-05 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS