Lajmërimet
  15 vjetori i Usaid

 Me datë 16.4.2014, u shënua 15 vjetori i Usaidit në Kosovë. 
Nxënësit e shkollës tonë prezantuan punimet e tyre para Presidentes së Kosovës , znj. Atifete Jahjaga, Kryetares së komunës znj. Mimoza Kusari - Lila dhe zyrtarëve tjerë vendorë e ndërkombëtarë.

 

Kliko për fotot tjera

 

 Postuar me: 2014-04-18 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS