Lajmërimet
  Thank you America

Më 25.03.2010 u mbajt ceremonia për përvjetorin e Tom Lantos dhe hapja solemne e emërtimit të sheshit “Tom Lantos”.

Ky program u mbajt në pallatin e kulturës “Asim Vokshi” në Gjakovë në ora 12.
Mysafirë ishin : Dr. Pal Lekaj, Kfor-i, profesor të Universitetit të Prishtinës, zëdhënësja e Ambasadës Amerikane etj.
Kjo ceremoni u tranmetua drejtëpërdrejt nga RAdiotelevizioni i Kosovës RTK, ndërsa kursi i gjuhës së huaj ELTC u ka dhuruar pjesëmarrsve disa punime të studentëve të këtij kursi .
Aty , mori pjesë edhe nxënësja e shkollës sonë YLLKA BARDHI e cila ka recituar një vjershë e cila titullohet “Thank You America” për të cilën zëdhënsja e ambasadës Amerikane u shpreh : “ Kjo është dhurata më e bukur për mua që më është bërë deri më sot “

Më poshtë teksti i vjershës :

Thank You America

I have got
A ball a doll
And a canary
But my freedom 
I love especially
I have got
Many flowers
Dazzling
In the garden
A red rose too
A beauty
With no pardon
I have got
Many friends
My dreams too
A message
From my heart
Blessed with words
“America, I love you

YLLKA BARDHI

 

 Postuar me: 2010-11-30 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS