Lajmërimet
  Nxënësit fitues garen e matematikaneve te rinj

Emrat e nxenesve qe fituan ne garen e matematikaneve te rinj ne shkollen tone:
1. Arjanit Spahiu
2. Blin Bordoniqi
3. Edita Pozhegu
Keta tre do ta perfaqesojne shkollen tone ne garat ne shkalle komune,

te shtunen, me 26.2.2011, qe fillojne ne ora 10.00, ne Shf "Emin Duraku" ne Gjakove.


Suksese nxenesve tane!


Drejtoria e shkolles dhe arsimtaret.

 

 Postuar me: 2011-02-22 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS