Lajmërimet
  Rregullohet arkiva e shkolles

Ditet e pushimit pranveror u shfrytezuan nga menaxhmenti i shkolles dhe punetoret teknik per ta bartur komplet arkiven e shkolles nga bodrumi i shkolles se vjeter ne nje hapesire tjeter.

Arkiva permban dokumentacionin komplet qe nga themelimi i shkolles deri ne ditet e sotme.

 

Photo0732
Photo0733
Photo0734
Photo0735
Photo0738
 

 Postuar me: 2011-04-09 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS