Lajmërimet
  Nxënës pjesëmarrës në konkursin e kolegjit "Mehmet Akif"
Nxënës pjesëmarrës në konkursin e kolegjit "Mehmet Akif", në lëndët: gjuhë angleze dhe kimi, me mirënjohjet për suksesin e arritur: Agnesa Krasniqi (8/1), Natyra Cermjani (9/4), Djellza Delija (8/3), Rina Bordoniqi (8/4), Butrint Berisha (9/2). Prill 2011.
 
 

BB

 

 Postuar me: 2011-05-04 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS