Lajmërimet
  Grupet - punimet me te miar per dizajnimin e makines dhe shportes recikluese

Nxënësit punojnë në projektin për dizajnimin e nje makine per reciklimin e kanaqeve te aluminit dhe shisheve te plastikes, projekt ky i inicuar nga USAID.
Ne kete sfide dizajni marrin pjese gjithsejt 17 shkolla ne Kosove.
Punimet dhe idetë jane origjinale te nxenesve kurse organizimin e punes e ben arsimtari Berat Bejtullahu.


Grupet - punimet fituese nga shkolla te cilat do te garojne me 16 shkolla tjera ne Kosove.

Klasa 8/8
Adelina Cermjani, Anda Skivjani, Anisa Morina, Mirlinda Krasniqi, Martina Krasniqi,
Ton Krasniqi, Alendrit Morina.

Klasa 8/7
Ebru Qehaja, Faredin Lota, Ardit Xhoka, Jana Berisha, Elmedin Bushati, Granit Shtanaj.

Klasa 8/6
Lorina Leti, Elvedin Vogli, Ardit Muhaxhiri, Armir Kadrija, Agnesa Brengaj, Festa Pruthi
Blerina Stuja, Hasan Syla, Leka Saraqini, Dalvin Mamusha.

Klasa 7/1
Ilda Thaqi , Viola Brahushi, Rudina Nikoliqi, Etnik Bellaja, Rinor Kastrati, Andi Qarri.

Klasa 7/2
Luanda Bunjaku, Besjana Sahiti, Veton Muhaxhiri, Albin Nushi, Elvis Mala.

Klasa 7/4
Elma Bekolli, Diola MAti, Jeta Tetrica, Lenda Dafota, Hana Arllati, Sali Osmani.

 

 Postuar me: 2011-05-26 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS