Lajmërimet
  Ekspozita '' Bukuroshja e Durrësit''

Arsimtari i artit figurative Fiduli Axhemi bashke me nxënësit e klasëve të nënta, për nder të

7 Marsit hapi ekspozitën e punimeve me gurë, punime të nxënësve, në pallatin e kultures 'Asim Vokshi'.

Punimet ishin mjaft të bukura e të punuara me kujdes dhe u vlerësuan mjaft pozitivisht

nga publiku i gjerë dhe profesionistët e artit.

Fotot nga ekspozita mund ti shikoni duke përcjellur këtë link në Facebook:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.367670636596637.90897.180925955271107&type=1

 

 

 Postuar me: 2012-03-19 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS