Lajmërimet
  Koncert me rastin e Ditës së Tokës

 

Nxënësit e shkollës Zekeria Rexha dhe klubi i gjelbërt në kuadër të kësaj shkolle organizuan një koncert në parkun e qytetit, me këngë e valle dhe mesazhe vetëdijësimi, që kishin për qëllim ruajtjen e ambientit në planetin tonë. Këtij manifestimi iu bashkangjitën edhe nxënës nga shkolla tjera të qytetit.

 

 

 


 

 Postuar me: 2012-04-22 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS