Lajmërimet
  Nxënësit shembullor nga klasa e I-rë deri 9-të

Si çdo vit edhe në vitin shkollor 2011-2012, Këshilli drejtues i shkollës, me votat e mësimdhënësve,

ka përpiluar listën e nxënësve më të mirë të shkollës për vitin 2011-2012.
Ky është brezi i 57-të i nxënësve që kanë kryer SHF-SHMU në shkollën tonë.

Rregulli i përzgjedhjes së nxënësve është ky: janë nxjerrë të dhënat e suksesit dhe
të mungesave nga libri amë i nxënësve. Është fjala për nxënës që i kanë të gjitha pesa
që nga klasa e parë deri në të nëntën. Nga të dhënat kanë dalë se 35 nxënës, nga 194
sa janë në klasën e nëntë, kanë pasur notat të gjitha pesa, pa asnjë katërshe.

Pastaj lista e nxënësve u është dhënë të gjithë mësimdhënësve që japin mësim në tetë
paralelet e klasës IX-të (15 gjithsej) dhe secili prej tyre ka votuar për nxënësit nga lista.

Janë mbledhur votat e mësimdhënësve, dhe ka dalë kjo listë:

 

NXËNËS SHEMBULLORË

1

9/2

Arlinda

Jetishi

13

2

9/6

Lorina

Leti

13

3

9/1

Agnesa

Krasniqi

12

4

9/5

Vlora

Berisha

12

5

9/6

Armir

Kadrija

12

6

9/7

Leonita

Xharra

12

7

9/8

Arnisa

Morina

12

8

9/8

Ton

Krasniqi

12

9

9/3

Djellza

Delija

11

10

9/4

Kaltrina

Grezda

11

11

9/2

Elda

Vorfi

10

12

9/3

Eneida

Bordoniqi

10

13

9/5

Andi

Duraku

10

14

9/4

Lorenc

Biblekaj

9

15

9/4

Natyra

Dujaka

9

16

9/4

Qëndresa

Mejzini

9

17

9/6

Hasan

Syla

9

18

9/7

Ebru

Qehaja

9

19

9/3

Margarita

Gjini

8

20

9/4

Hana

Rastavica

8

21

9/6

Elvedin

Vogli

8

22

9/7

Elmedin

Bushati

8

23

9/7

Granit

Shtanaj

8

 

 

 

 

 

24

9/4

Ardit

Rogova

7

25

9/4

Artenisa

Morina

7

26

9/4

Zana

Rastavica

7

27

9/6

Toska

Pruthi

7

28

9/6

Agnesa

Bregaj

6

29

9/7

Andi

Xhiha

6

30

9/4

Melos

Dinarama

5

31

9/6

Ardit

Muhaxhiri

5

32

9/6

Lis

Tabaku

5

33

9/7

Kaltrim

Sahiti

5

34

9/6

Dalvin

Mamusha

3

35

9/6

Ardiana

Dema

2

 

Nga lista shihet se 23 nxënës kanë grumbulluar mbi 50% të pikëve (nga 15 të mundshme),
pra shpërblehen nxënësit deri në numrin 23. Nxënësit nga numri një deri në dhjetë përveç
mirënjohjes marrin edhe nga një libër, nga numri 11 deri 23 vetëm mirënjohje, kurse nxënësit nga
24 deri 35 Këshilli drejtues i shkollës, mësimdhënësit dhe udhëheqësit e shkollës i falënderojnë
për suksesin e tyre gjatë nëntë viteve të shkollimit në këtë shkollë dhe ju urojnë suksese të
shkëlqyeshme edhe më tej në shkollimin e mesëm dhe në universitet.

Natyrisht, të njëjtat urime iu përcjellim edhe të gjithë nxënësve të tjerë të këtij brezi.

Drejtori

 

 Postuar me: 2012-06-12 

 

Shkolla "ZEKERIA REXHA" © 2014  Designed by ATI-KOS